10 Mart 2012 Cumartesi

Uzman hali yikama firmalari

Uzman halı temizleyiciler kullanmayın ”halı yıkama” birkaç farklı yöntem bulabilirsiniz. Ana türlü kuru temizleme, buharla temizlik, şampuanlama. Halı gerçekten ne yapılır halıları temizlemek için doğru yolu seçmek için muhtemelen bağımlı olacaktır, trafik düzeyleri temizlenmelidir gerek halı ve kurutmak için zaman varsa. Bu makalede, kısaca bir halılarınızın maç olabilir seçmenize yardımcı olmak için kullanılabilir yöntemleri anlatılır.

Ayrıca bilindiği gibi buharla temizlik, ya da sıcak su ekstraksiyonu, halı üzerine sıcak su temizleme solüsyonu püskürtme gerektirir. Sonra su ve pislik dışarı emmek için bir ayıklama ünitesi kullanılmaktadır. Bu halı gerçekten derin bir temiz gerçeği nedeniyle güçlü bir tekniktir. Ayrıca halı ısı sağlayan, bakteri, dustmites küf ve öldüren bir rol oynar.

Kuru temizleme, çok çeşitli teknikler vardır. İlk kaput temizlik halı üzerinde kir emici, spin bir makine kullanımını gerektirir. Bu yöntem, halı kurmak yağlı yıpratmayı mükemmel. Bir diğer yöntem, kuru temizleme, sonra halının içine çalışmış olan halı üzerine bir toz yağmurlama gerektirir. Bu toz son derece emici ve kapalı vakumlu zaman toz toprak kaldırır.

Şampuanlama, birden fazla yöntem bir deterjan solüsyonu halının içine özel bir döner fırça makinesi çalıştı. Bu teknik, halı yıkama kuruma süresi bir tahsisat gerekiyor. En kısa sürede kuru olarak, kir içeren kalıntı, vakumlanmış. Bazen şampuan kokuları azaltmak ve daha fazla kirlenmesini önlemek için yardımcı olabilir eklendi kimyasallar içerir.

Burada tartışılan, halı temizlik yöntemleri işe yarayacaktır. Bunu kendiniz yapmak için bir temizleme makinesi kiralama, ya da tam bir iş için, bir uzman istihdam olsun ya da olmasın, her yöntem, halı uygun üst birini seçmek için mümkün olduğu kadar nasıl çalıştığını anlamak için önemlidir.
http://www.monoksit.com/4169-uzman-hali-yikama.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder