9 Haziran 2015 Salı

İstanbul Kombi Servisi

Merhaba meslektaşlarım, bu siteyi sizler için oluşturarak İstanbul genelinde kombi servisi arayan müşterilerimizin bizlere ulaşmasını sağlamak istedik. Bölgesel olarak teknik servislerin iletişim bilgilerini buradan yayınlayarak müşterilerimizin daha hızlı hizmet almasını amaçlamaktayız.
Bir çok servis internet üzerinden farklı bölgelere hitap ettiğini belirterek neredeyse tüm semtlerde şubeleri varmış görümünü yansıtmaktadır. Biz işte tam burada gerçekçi olarak semtlerde bulunan iş yeri sahibi olan kombi servislerinin iletişim bilgilerini sunmak amacı ile kollarımızı bu iş için sıvadık.
İlanlar onaylanmadan önce kesinlikle ilan sahibinin sabit bir telefon hattına sahip oldukları onaylanmalı ve yine sabit hattın hangi bölgeye ait olduğu ve ilan da geçen kategori ile uyuşup, uyuşmadığı kontrol edilerek yayınlanmaktadır. Kesinlikle spam yapan sahte ve aldatıcı ilanlar onaylanmayacaktır.
Lütfen sizlerde ilanlarınızı verirken bu hususları göz önünde bulundurarak işlemlerinizi gerçekleştirin.
Bu sayfada firmanıza ait web sayfasının reklamını yapmak istemezmisiniz. Müşterileriniz sizi daha kolay bulsun web siteniz arama motorlarında üst sıralara çıksın. Bu sayfadan alacağınız reklam ile Kombi Servisi siteniz büyük ölçüde hit kazanacaktır. Bizimle iletişime geçmek için info@zirveseo.com mail adresimizi kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder